Прекратявам  гладната стачка, но борбата продължава. Трябва да се

...
    Прекратявам  гладната стачка, но борбата продължава. Трябва да се
Коментари Харесай

Босия: Прекратявам гладната стачка, но борбата продължава

    
Прекратявам  гладната стачка, само че битката продължава. Трябва да се почисти министерството и „ Автомобилна администрация “ от проведената незаконна група. Това незаконно Народно събрание с 3% рейтинг също би трябвало да бъде разтурено.

Това сподели за предаването „ Хоризонт за вас “ общественикът Николай Колев – Босия, който гладуваше 80 дни с искане за оставка на Ивайло Московски

„ Чувствам се обикновено, както и през вчерашния ден. Не позволявам докторите до мен.  Разполагам с няколко средства ( за битката си б.р.), които са възможни от закона и които авансово съм обмислил. След разбор ще ви кажа, само че първо – „ Автомобилна администрация “.

Относно случая край Своге, той разяснява:

„ Това се очакваше! Аз от дълго време чаках да станем сходен тежък случай. Въпросът се състои в друго -  не да се трансферира виновност, а това нещо, което стана корекция техническа инспекция на Фотошоп нещо в този момент стана с оставката на Московски, трябваше да стане доста от дълго време, с цел да не се стига до тези митинги, тъй като сега и извън и от вътрешната страна натискът се ускорява и единствено не доста интелигентни властници могат да позволен това нещо “.

Босия разяснява, че към момента не е получил протокола от срещата си с министър Московски на 25 юни. Той отдаде зачестяването на тежките обстановки в страната на неналичието на потенциал на държавното управление.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР